Nyheter og aktuelt fra Advokatfirmaet Kildebo AS.

Ny arvelov trer i kraft 01.01.2021 - hvilken betydning får det for deg?

Den nye arveloven trer snart i kraft, og dette kan være et godt tidspunkt å tenke gjennom hva som skjer med verdiene dine når du går bort. Store deler av dagens regler blir videreført i ny lov, men det er enkelte endringer som er greit å merke seg.

E-Kurs i prosjektanskaffelser for offentlige virksomheter

Advokatfirmaet Kildebo inviterer til digitalt kurs i prosjektanskaffelser fra A til Å for offentlige virksomheter. Klikk her for informasjon om kurset og påmelding.

Advokatfirmaet Kildebo AS ønsker tre nye ansatte velkommen

Det er en glede å kunne presentere våre tre nye ansatte i Advokatfirmaet Kildebo AS.

Tips ved kjøp og salg av bolig

Kjøp av bolig er den største investeringen de fleste av oss gjør i løpet av livet. Flere opplever dessverre problemer i forbindelse med boligkjøp.

Risikoen for konkurs og forskuddsbetaling. Hvilke rettigheter har du?

Konkursen i Garderobe-Mannen AS har synliggjort risikoen ved forskuddsbetaling. Det er antatt at mer enn 2000 privatpersoner har betalt store forskudd, enkelte opp mot NOK 60 000. Mest sannsynlig vil de færreste av disse få pengene tilbake.

Skaper husleie og korona utfordringer for din bedrift?

Hvilke rettigheter har man som leietaker når myndighetstiltak innebærer at man må stenge ned eller får sine inntekter vesentlig redusert? Har man krav på leiefritak eller redusert leie?

Hvem bestemmer når ferien skal avvikles?

Mange arbeidsgivere har valgt å permittere hele eller deler av arbeidsstokken. Andre forsøker å holde hjulene i gang på best mulig måte uten å måtte ty til permitteringer. Den siste tiden har vi fått flere henvendelser vedrørende ferieavvikling fra bedrifter som har permittert og fra bedrifter som i alle fall foreløpig ikke har behøvd å permittere.

Når boligdrømmen ender i et mareritt

Som forbruker har du heldigvis mange rettigheter i møte med profesjonelle entreprenører.

På tide å ta personvern på alvor?

GDPR var et hett tema i 2018, hvor mange syntes å være av den oppfatningen at det var for mye arbeid skulle man etterleve det nye regelverket. Er det egentlig så mye arbeid?

Krever koronaviruset ekstraordinære tiltak for din bedrift?

Norge er nå i en unntakstilstand. Store deler av næringslivet opplever en full stans. Staten, næringslivet og arbeidstakerne settes nå på en historisk prøve. Svært mange arbeidsgivere er nødt til å ta dramatiske grep og permittere store deler av arbeidsstokken. Lurer du på hva det betyr for din bedrift?

Personvernerklæring - og hvordan vi bruker data

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Advokatfirma Kildebo AS samler inn og bruker personopplysninger når du besøker våre nettsider, er kunde av oss eller på annen måte er i kontakt med oss.

Velkommen til nye Kildebo

Advokatfirma Kildebo AS ble stiftet av Irene Kildebo i 2013, men har det siste året gjennomgått en transformasjon på de fleste områder.

Viktig når du pusser opp boligen

Mange overlater oppussings- og reparasjonsarbeid i boligen til en profesjonell håndverker. Av og til får vi ikke det sluttresultatet vi forventet.